Web tasarım nedir? UI&UX Design Nedir?

Günümüzde, sektörlerin çoğu internetten hizmet vermeye ve web siteleri kurmaya başladı. Bu olayın gerçekleşmesinde, teknolojinin giderek gelişmesinin ve internetin hayatımızın her alanına girmesinin yeri büyük. Peki firmalar, dijital ortamlarda nasıl var oluyor? Kendi sitelerini nasıl oluşturuyorlar ve sürekli nasıl canlı tutuyorlar? Web tasarım tam da bunun için var olan bir kavram.

Pazaryeri nedir?

Pazaryeri (Marketplace), ziyaretçilerin giyim, gıda, yaşam, otomobil, teknoloji ve bunun gibi sayısız kategoride ürün sunan, ziyaretçilerin istediği ürünleri farklı mağazalardan olsa bile aynı sepette alabildiği, günde milyonlarca kişinin giriş yaptığı web siteleridir. Dünyada Aliexpress, Amazon ve eBay gibi büyük markalar, ülkemizde ise Trendyol, Hepsiburada, Gittigidiyor gibi yerel markalar bu işe öncülük ediyorlar.

Yazılım bütçe hesabı nasıl yapılır?

Siteniz veya uygulamanız için bir yazılım inşa etmeyi planlıyorsanız, öncelikle bu yazılım için harcayacağınız bütçeyi belirlemeniz gerekiyor. Yazılım gibi önemli ve birden fazla değişken içeren konularda, hesabınızı iyi yapmak, sürpriz giderlerle karşılaşmanızı engelliyor. Bu sayede bütçenizden harcayacağınız miktarı önceden tahmin edebiliyor ve ona göre yatırımlar yapabiliyorsunuz.

İstanbul Web Tasarım Ajansları

Sizler de şirketiniz veya kurumunuz için bir web tasarım ajansı mı arıyorsunuz? İstanbul web tasarım ajansları ile istediğiniz siteye anında ulaşabilirsiniz. Linus Teknoloji deneyimli ekibi, sektörde edindiği tecrübeler, yenilikçi çözümleri ve modern teknolojik yaklaşımları ile şimdiye kadar aldığınız en ayrıcalıklı web tasarım hizmetini sizlere sunuyor.

İstanbul Yazılım Firmaları

Sitenizin veya uygulamanızın yazılım ihtiyacı için uygun İstanbul yazılım firmalarına mı göz atıyorsunuz? O zaman sizlere çok güzel bir haberimiz var, ihtiyacınız olan firmayı buldunuz! Linus Teknoloji ile sizler de hayalinizdeki yazılımlara kolayca ulaşabilecek, projelerinizi başarıyla gerçekleştirebileceksiniz. Yazılım firmaları arasındaki prestijli konumumuz ve üstün hizmetlerimizle, sizleri zirveye ulaştırmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Yeni E-Ticaret Platformu monofiyat.com Projemizi Tamamladık

Monofiyat Elektronik Hizmetler ve Tic. A.Ş. bünyesinde gerçekleştirmiş olduğumuz online platformumuz monofiyat.com , pazar yeri entegresyonları ve mobil uygulamalarımızı hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşamaktayız. Projemizin hayata geçirilmesinde emeği olan tüm paydaşlarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.